Selecteer een pagina

Kostuums

PoppiePower: een sprookje op maat

Wil je Poppie inhuren dan mag jij uitkiezen welk kostuum ze aantrekt.

Je kunt kiezen uit de volgende 5 kostuums:

Kerstboom

De Kerstboom is natuurlijk DE jurk voor de kerstdagen. De groene jurk is versierd als een kerstboom, met zilveren kerstballen en lampjes. De lampjes gaan aan en daar staat een echte kerstboom met een piek op het hoofd.

De jurk is geschikt voor binnen en buiten.

Poppie als Kerstboom komt natuurlijk graag optreden bij uw kerstdiner, kerstbijeenkomst, receptie of ontvangst.

Buiten trekt Poppie een warme jas aan en warme laarzen en loopt ze rond op kerstmarkten, koopavonden, winkelcentra.

Sneeuwvlok

Sneeuwvlok is stoer, romantisch en verlicht; een verrassende verschijning op een evenement of feest.

Binnen bij een diner, receptie of ontvangst, of buiten op straat tijdens winterse koopavonden, verrast Poppie als een verlichte prinses uw gasten of winkelend publiek.

Dit kostuum kan buiten ook op koude dagen worden gedragen. Een poezelig jasje en die geinige, stoere laarzen laarzen houden Poppie warm. Vindt het evenement binnen plaats, dan blijft het jasje thuis.

Silver Bells

Silver Bells is glitter en glans. Stoer en een beetje space. Mooi verlicht op een feest of evenement.

Een prachtig licht in de duisternis, dat is dit verlichte, glimmende en wat mysterieuze kostuum. Verras uw gasten met deze verschijning op een ontvangst, een receptie of een diner. Of laat het winkelende publiek in uw tuin- of winkelcentrum genieten van iets bijzonders.

Dit kostuum is alleen geschikt voor binnen; het is te koud om buiten gedragen te worden.

Pink

Pink is echt een kostuum voor een buitenevenement. Binnen is de jurk door de grote, harde hoepels onhandig. In geval van nood haalt Poppie de onderste hoepel van de rok af, zodat ze makkelijker door een deur past en tussen tafels en stoelen kan lopen.

Poppie draagt het kostuum het hele jaar door. Voor de koudere dagen heeft ze een warm jasje en warme laarzen.

Wordt het buiten donker? Dan versiert Poppie de jurk en de hoed met lampjes.

Pink is het enige kostuum waarbij het publiek iets lekkers mag pakken uit de hoed of uit de bekertjes aan de rok.

Delfts Blauw

Delfts Blauw is een uitgesproken Hollands kostuum. Zowel binnen als buiten inzetbaar. De briefjes met de titel van het muziekje zitten op de rok achter de Delftse geveltjes. Achter één van de Amsterdamse geveltjes brandt af en toe een rood lampje.

In de onderrand van de rok zitten nog meer briefjes. Behalve een melodie staat hier op het briefje ook een ‘tegelwijsheid’ van Poppie.

Poppie draagt het kostuum het hele jaar door. Voor de koudere dagen heeft ze een warm jasje en dikke sokken in de klompen.

Flora

Flora is pure romantiek: een Bloemenkoningin zweeft op je feest tussen het publiek. De jurk is uitermate geschikt voor een diner of feest in een stijlvolle ruimte. Maar ook buiten op een fair of straatfestival is het een mooi kostuum.

Ook dit kostuum kan met lampjes worden versierd, waardoor het een nog sprookjesachtiger karakter krijgt.

Dit kostuum is het enige kostuum dat niet buiten bij lage temperaturen gedragen kan worden. De stof is te dun en Poppie heeft nog geen warm jasje en warme, elegante laarzen voor dit kostuum gevonden.