Selecteer een pagina

Over Poppie

Waarom je met Poppie blije bezoekers op je evenement hebt

Je organiseert een straatfeest: paar leuke kraampjes, eten en drinken, stereo’s met schallende muziek….maar er ontbreekt iets…

Je regelt een receptie voor mensen die elkaar niet zo goed kennen. Het beeld van statafels met kaasstengels en droge plakken cake doemt op. Je gasten klampen zich er aan vast en nemen nog maar weer een kop koffie of een laffe jus, want er ontbreekt iets…

Een diner waar collega’s opeens een hele avond naast elkaar zitten. Stroeve conversaties, want waar moet je over praten? Je gasten kijken op hun mobieltjes. Ze kijken omzichtig naar de klok en erger nog, ze lopen weg!

Dat wil je niet, je wilt dat je gasten het naar hun zin hebben, je wilt dat ze met een glimlach rondlopen.

Wat jouw evenement nodig heeft is iets geks, iets onverwachts, iets wat de spanning doorbreekt en de saaiheid doet oplossen als sneeuw voor de zon. Je evenement heeft betovering nodig, een sprookje.

Je gasten willen gezien worden, ze willen het gevoel hebben dat ze getracteerd worden op een bijzondere ervaring. Je gasten willen iets echts, ze willen iets persoonlijks, ze willen aandacht.

Geef ze iets om over te praten of om mee te lachen. Gun je gasten een fijne belevenis, nodig Poppie uit op jouw feest, dan weet je zeker dat je blije gasten hebt die graag nog wat langer blijven. 

Voor de kleine gasten is hier alvast een cadeau 

Voor wie van kleuren en knutselen houdt.

Laat Poppie echt vioolspelen door haar arm te bewegen.

Snel aan de slag en lekker kleuren!

Marjolijn Poppink (1966, Delft) is Poppie 

Marjolijn houdt van mensen. Van wat mensen doen en vertellen. Of het nu volwassenen of kleine kinderen zijn, dat maakt niet uit.

Ze houdt van mooie jurken maken of vermaken en van vioolspelen.

Ze houdt van muziek die echt is, die recht uit het hart komt en voor haar is dat wereldmuziek of volksmuziek. Dansmuziek uit Ierland of Italie bijvoorbeeld.

Ze houdt van cappuccino’s drinken maar dat kan ze niet als ze in die prachtige jurken loopt. Dan is ze bang voor vlekken en ook voor het getob als ze naar de wc moet in die onhandige jurk.

Marjolijn houdt van betoveren: om van iets alledaags en saais iets gezelligs en betoverends te maken. Winkelen in een winkelcentrum kan heel saai zijn, maar verandert in een avontuur als ook Poppie daar rondloopt.

Ze heeft de act zelf bedacht, omdat ze graag muziek maakt en mensen echt wil ontmoeten: ze wil met ze praten, ze verrassen en een cadeautje geven.

Marjolijn voelt goed aan of ze wel of niet op mensen moet afstappen. Of ze een beetje afstand moet nemen of juist even een praatje moet maken met een wat eenzame gast op een feestje. Eigenlijk is ze een muzikale gastvrouw in een hele mooie jurk.